Blurt It Out!!

Another emo entry :P

Posted on: December 7, 2009

Baru hantar hubby kat KTM tadik. Sungguh tidak suka keadaan ini. Setiap Ahad, kalo aku ke Penang, ahad kena balik KL.
Kalo hubby yg dtg, Isnin dia kena balik Penang.
Bila la boleh dok dekat
Bercinta jauh, berkahwin pon jauh.
Hmmm
Anyway, weekend ni dlm usaha utk berjimat cermat, aku telah memasak sepanjang weekend. Hhehehe
Jumaat – dinner : Ikan siakap masam manis, sayur, udang goreng tepung
Sabtu – lunch: Moon’s wedding
– Dinner: Remis masak serai+halia, ikan goreng, sayur
Ahad – lunch : Mr Teppanyaki
– Dinner: Tom yam, ikan goreng, nuggets n sayur

Berjaya masak kali nih.. hehehe. Lagipon aku lagi suka makan masakan umah dr kuar, ntah, rasa lg best wpon kadang2 masak tu xde best sangat.. hahaha.
Semalam try buat cream puff. Ok, x tau kata dia akan ‘membesar’ dr original size so agak besar laa cream puff tuh.. hehe. Then masukkan custard as filling tapi piping yg aku beli tu murah sgt, low quality so bila tolak masuk, dia tolak ke atas.. hampeh tul. So end up custard kuar n tak masuk dlm cream puff.
Tapi aku rasa lepas ni buat kek biasa je kot, cam remeh jugak nk buat cream puff nih cos kena masukkan filling etc. Kalo buat kek, sekali prepare n bake, dah siap.
This weekend maybe x dpt jumpa hubby cos dia kena keje weekend nih 
But my family is coming to attend my uncle wedding so hopefully I’ll be okay. Selalu bila x ley jumpa, aku mcm stress gilee…. Huhuhu
This Friday result is coming out. I am praying hard that I’ll pass. Very very scared.
Please pray that I’ll pass, ok people. Want to get out from all this misery.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments

Zaranurhuda Zakaria on Tips from my Tokyo trip
Zaranurhuda Zakaria on Bye Tokyo
Shani on Dengue
Shani on Being married
Shani on Discovering myself
%d bloggers like this: