Blurt It Out!!

Masih di sini

Posted on: July 30, 2010

Minggu ni x masuk keje langsung. Selasa ari tu baru discharged from hospital, sebab demam yg sangat panas lebey dr 3 ari, hubby terus suruh admit hospital cos sepanjang 3 mlm tu, langsung x bley tido malam2, berjaga setiap jam cos badan panas sejuk n batuk sepanjang masa. Sangat2 stress tak tau nk buat apa dah. So masuk hosp. hari Ahad lepas solat Subuh.

Rasa sedey gak demam cos kesian baby, awal2 lagi dh kena makan ubat… huhuhu, but I have to get well, so terpaksalah. All the time doctor kasi drip, dan demam saya hanya diubati dengan panadol biasa (actifast apa sume x bley) yg dimakan setiap 4 jam.
Alhamdulillah, I can sleep well that night. Doktor buat test H1N1, just in case, Alhamdulillah turn out negative. Discharged on Tuesday morning. Fever has gone down, left with flu n very bad cough. Doc gave me MC until Friday which I’m really thankful so that I can really recover and have a healthy body to face the challenges at work next week.
Actually risau jugak nak balik keje cos my colleagues ramai demam n batuk, jangkit dari diorg la ni, so takut kalau demam balik. Dah pikir2 nak pakai mask, risau sangat kalo demam balik, tak larat gile.. huhuhu
Hubby just left this morning. Sangat2 sedey cos for a week, he’s here with me, but that’s how it is. Bila la bley dok sama2… huhuhu. And I’m going to be alone for the weekend =( Sungguh tak suke.
I’m grateful to have him really, been taking care of me while I’m sick, I’m so glad it’s him =D
Praying hard that my health will improve and I can fast during this coming Ramadhan. Pray for me ok. Thanks

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

July 2010
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

Zaranurhuda Zakaria on Tips from my Tokyo trip
Zaranurhuda Zakaria on Bye Tokyo
Shani on Dengue
Shani on Being married
Shani on Discovering myself
%d bloggers like this: